Special

Under affärsområdet med samlingsnamnet Special finner vi kunder som haft för avsikt att vidareutveckla produkten tillsammans med oss. Detta innebär kundanpassade lösningar såsom integrationer, kopplingar och funktioner. 

Med kunder inom affärsområdet Special samarbetar vi tätt och har ofta personal på plats hos kunden.

Integrationer mot affärssystem

Clinicbuddy som standard produkt “off the shelf” funkar alldeles utmärkt för de flesta. Men när det kommer till större vårdgivare och deras extremt unika behov så har vi all intelligens in house.

Vi applicerar vår plattform i kundens nätverk, anpassar layouten, utvecklar funktioner, samt kopplar samman olika plattformar för att kunden ska få den smidigaste mest optimala lösningen på marknaden. Ofta är dessa projekt extremt omfattande och kräver hundratals timmar varje kvartal för att drifta, projektleda, utveckla och supportera.

Hitta rätt vård

Vi hjälper diverse företag idag med deras bokningslogistiken. Vi hjälper dem att snabbt hitta en vårdgivare som passar deras ärende. Vi har integrationer mot diverse plattformar som hjälper våra försäkringskunder och patienter att hitta varandra snabbt. En integration mot Boka doktorn underlättar för många utav våra kunder.