Om Clinicbuddy

Läs mer om systemet och om Clinicbuddys historia som företag.

Clinicbuddys resa

Journalsystem är och har varit en stor diskussion ända sedan digitaliseringen inom sjukvården runt om i Europa blev en självklarhet. Vi på Clinicbuddy tror verkligen på denna resa mot en säkrare, effektivare och mer flexiblare vardag för alla olika typer av mottagningar/kliniker. Om man tittar på vår historia så ser man att vi har gjort allt för att ligga i framkant när det kommer till att konkurrera på marknaden som just nu befinner sig i ständig förändring, vilket vi gillar det håller oss på tårna.

Vår resa

2006

Lorem ipsum

År 2006 grundande Jesper Brännmark Clinicbuddy då han såg ett starkt behov för digital journalföring inom kiropraktik och rehab, den första uppsättningen av Clinicbuddy var då en lokal installation på datorn.

2008

Lorem ipsum

2008 hade de flesta mindre klinikerna runt om i Sverige fått höra om Clinicbuddy och Clinicbuddy levererades till bland annat skolor som utbildar och legitimerar personen inom Rehab.

2010

Lorem ipsum

2010 började vi leverera vår digitala webbaserade plattform till kliniker runt om i Europa och fick anpassa oss för en mer internationell publik.

2012

Lorem ipsum

2012 Gjordes de förändringarna i systemet som gjorde det möjligt för oss att kalla Clinicbuddy för ett helt och hållet webbaserat system, vi kallade plattformen för Clinicbuddy 3.0.

2014

Lorem ipsum

2014 Signerade Clinicbuddy och SOS International ett avtal där vi fick möjligheten att analysera deras processer och erbjuda en lösning som senare blev det primära verksamhetssystemet för SOS.

2015

Lorem ipsum

2015 växte Clinicbuddy i antalet kliniker och hade då totalt över 500 unika kunder runt om i Skandinavien och Europa. En hand räcktes ut till Office Management som tog in Clinicbuddy i deras produktportfölj då dem storsatsade på vård anpassade plattformar. De blev en viktig återförsäljare och är fortsatt en partner som aktivt säljer Clinicbuddy till diverse vårdområden primärt i Skandinavien.

2016

Lorem ipsum

2016 Öppnade Jesper Brännmark upp företaget för förändring och effektivisering där han tog hjälp av Stefanos Hristofilopoulos och Per Svalvik som kom in som delägare, tillsammans har dem över 20 års erfarenhet inom projektledning, Implementationer av IT system till vårdbolag samt sälj och marknadsföringsarbete i bagaget som passar som handen i handsken för vart Clinicbuddy vill och är påväg.

2018

Lorem ipsum

2018 Marknadsledande på mottagningar/kliniker som arbetar inom Estetik, Psykologi samt Rehab i Sverige. Målet är att förändra tänket om journalföring på marknaden.